Rólunk és a küldetésünkről

Úgy gondoljuk, hogy a könyvelői szakma jelentősen át fog alakulni az elkövetkezendő években.

Az a célunk, hogy jelentősen megkönnyítsük a könyvelők munkáját, azáltal hogy az időtrabló, ismétlődő feladatokat automatizáljuk.

Mára sikerült kifejleszteni egy olyan technológiát, amivel a bejövő számlák feldolgozását 90-95%-ban automatizáljuk, így a könyvelőknek jut idejük valódi értéknövelt szolgáltatások nyújtására.

Rövidtávon az a célunk, hogy a banki tranzakciók és kimenő számlák feldolgozását is teljesen automatizáljuk. Ezáltal a Billcity egy olyan pénzügyi alkalmazássá válik, amit együtt használhat a könyvelő az ügyfeleivel és mindenki valós naprakész adatokat lát.

A Billcity-t  könyvelőiroda ügyfelünk használja több mint 1000 ügyfelénél. Összesen db számlát dolgoztak fel, amivel legalább munkaórát spóroltak meg.

Történetünk

2000

Valamikor réges régen... még 1999-2000 környékén könyvelőirodám volt.

Akkoriban még egyszerűbb volt egy ügyfélszerzés, kiküldtük az újonnan alakult cégeknek az ajánlatunkat egy kis kedvezménnyel és elegendő is volt.

Így gyorsan nőttünk, amivel a 3 fős irodánk nem tudta tartani az ütemet. Már akkor kerestem megoldást az automatizálásra. Az OCR már elég jól működött akkor is, de sajnos gépi tanulás még nem létezett, így minden számlafajtához sablonokat kellett volna készíteni, ami kivitelezhetetlen volt.

2014

Megalakult a Taylorsoft Magyarország Kft. és elkezdődik a Billcity fejlesztése.

2017

Novemberben elkészült az első feladás (RLB).

Elindult a Billcity számlázó modulja.

2018

Könyvelőiroda ügyfeleink száma eléri a 150-et.

Már 10 különféle rendszerrel lehet összekötni a Billcity-t.

Szeretném a saját szememmel látni a piacvezető Billcity-t